Veilig betalen                             Gratis verzenden boven € 50,-                             Grootste aanbod orginele BMW artikelen

Kenteken

                       

OF KIES UW MODEL

#

#

#

3

BMW LIFESTYLE ARTIKELEN ACCESSORIES EN ONDERDELEN

Model Carrosserie Type Motor Aandrijving Uitvoering Vanaf
#

#

#

BMW LIFESTYLE ARTIKELEN ACCESSORIES EN ONDERDELEN

Model Carrosserie Type Motor Aandrijving Uitvoering Vanaf

BMW Smart Writing Set

Moleskin heeft haar legendarische notitieboekje dat de afgelopen tweehonderd jaar ook door beroemde kunstenaars en denkers zoals Vincent van Gogh , Pablo Picasso en Ernest Hemmingway werd gebruikt, opnieuw uitgevonden.

Een stijvolle zakenpartner. De BMW Smart Writing Set van Moleskin combineert de voordelen van analoog schrift met de uitgebreide mogelijkheden van digitale werkplekken. Met behulp van het special-paper tablet notitieboekje en de Smart Pen+ kunt u aantekeningen en schetsen maken met de hand en biedt de BMW Smart Writing Set u, doormiddel van de speciale Moleskine Notes-app voor iOs en Android, de mogelijkheid om deze te digitaliseren, te bewerken, te organiseren en te delen zonder op omslachtige wijze te moeten uploaden, inscannen of fotograferen. Door de aan het product toebehorend "NCode™ technology: is het mogelijk te herkennen waar de Smart Pen+ zich op het papier bevindt en kan zo elke pennenstreek worden vastgelegd. Via de touch-interface kan gebruik worden gemaakt van het Outlook e-mailaccount.  Kortom, een uitstekend toestel dat samen met het infotainmentsysteem van de nieuwe BMW 5 Serie kan worden gebruikt.

€ 257,00